• введите свой email, подпишитесь и первыми получайте свежие новости

Posted by SlaWorld | Мир

Поліція у Великій Британії повідомила, що затримала вже п’яту особу у зв’язку з нападом у місті Манчестері в понеділок, унаслідок якого загинули 22 людини.

За повідомленням поліції регіону Великий Манчестер, під час затримання в місті Віґан на захід від Манчестера чоловік мав при собі пакунок, вміст його зараз вивчають.

Раніше повідомляли, що серед чотирьох затриманих у Британії напередодні є і старший брат підозрюваного нападника-смертника, 22-річного уродженця Британії лівійського походження Салмана Абеді, Ісмаель.

Тим часом із Лівії надійшло повідомлення, що там у столиці Тріполі затримали молодшого брата підозрюваного нападника, Гашема, а також його батька Рамадана.

Раніше в середу поліція повідомила, що розслідує цілу мережу підозрюваних нападників у зв’язку з вибухом у Манчестері.

Відповідальність за вибух, влаштований смертником у Манчестері у Великій Британії в понеділок пізно ввечері в концертному залі після поп-концерту, взяло на себе екстремістське угруповання «Ісламська держава». Внаслідок вибуху загинули 22 людини, поранені ще 59. Серед жертв і поранених – багато молоді й дітей. Влада Британії підвищила рівень терористичної загрози у країні до найвищого можливого з п’яти – «критичного».

комментировать: