• введите свой email, подпишитесь и первыми получайте свежие новости

Posted by SlaWorld | Мир

Слідчий комітет Росії почав перевірку інформації про відмову медиків підмосковного міста Лобня надавати допомогу актору Дмитру Мар’янову, який 15 жовтня помер.

Як повідомляється на сайті відомства, актора привезли в лікарню на особистому авто.

Раніше Мар’янов помер в в машині швидкої допомоги по дорозі в лікарню. Причиною смерті став тромб, що відірвався. Російська служба з нагляду у сфері охорони здоров’я пообіцяла перевірити станцію швидкої допомоги в місті Лобня після повідомлень про те, що медики відмовилися оперативно приїхати на виклик. У прес-службі міністерства охорони здоров’я Московської області зазначили, що люди, які викликали лікарів Мар’янову, через кілька хвилин скасували виклик, сказавши, що привезуть його в лікарню самостійно.

Дмитро Мар’янов помер 15 жовтня у віці 47 років. Повідомлялося, що йому стало погано, коли він їхав з друзями в автомобілі. Вони зупинилися біля посту ДАІ і викликали швидку допомогу. Джерело видання РБК, близьке до оточення Мар’янова, розповіло, що останнім часом він мав проблеми зі здоров’ям. Близько двох тижнів тому актора госпіталізували з крововиливом.

Дмитро Мар’янов здобув популярність, зігравши головну роль у фільмі «Вище веселки». Він також знявся у фільмах «Любов», «День раді», «Боєць» та інших. 

комментировать: